Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 10 legszeretetreméltó párók Hollywoodban

Richie és Joel Madden

10. Nicole 

Nicole Richie és Joel Madden jelenleg második kisbabájukat várják két éves kislányuk mellé. A korábban megszelidíthetetlennek titulált Nicole-t soha nem tudták elképzelni családanyának – állítólagos drog- és alkohol-, valamint anorexiaproblémái miatt. Mindketten visszavonultak, csak a családjuknak élnek: Nicole üzletasszonyként és ékszertervezőként tevékenykedik, míg Joel producerkedik.

 

9. Demi Moore és Ashton Kutcher 
Mindketten sikeresek, boldogok, gyönyörűek – egyben pedig ellenállhatatlanok. Bár Demi 15 évvel idősebb Ashtonnál, szerelmük töretlen. Deminek van van három lánya, akik már kinőttek a kamaszkorból – ám egyelőre nem szeretnének közös kisbabát. 
 

 

 

 

 

8.) Katie Holmes és Tom Crusie 

Bár boldogságukat időről időre megkérdőjelezi a média Tom szcientológiamániája és Katie feletti hatalmi vágya miatt, még mindig együtt vannak. Nekik sem jósoltak sok jövőt a nagy korkülönbség miatt, ám ezt megcáfolja az a tény, miszerint a sztárpárnak van egy elbővülő kislánya.

7. Calista Flockhart és Harrison Ford

                                                                         
A pár már 8 éve van együtt, s ugyanolyan boldogok, mint kapcsolatuk kezdetén. Calista az évek folyamán szinte nem öregedett semmit, ám 22 évvel idősebb férjén már bizony meglátszik a kor.

 

6. Woody Allen és Soon-Yi Previn

Érdekes történet az övék: az az eset, amikor az apa beleszeret örökbefogadott lányába, s elhagyja érte feleségét. A pár 1997 óta van együtt, s több, mint 34 év a korkülönbség közöttük.

 

5. Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

 

 

                                                               
A „boltkóros” lány beleszeret Boratba – legalábbis velük ez történt. Sokan nem is tudták, hogy együtt vannak: pedig már 2001 óta randizgattak. A párnak 2007-ben kislánya is született: Olive Baron Cohen. Isla, férje kedvéért még a zsidó vallásra is áttért. Esküvőjüket 2010. március 15-én tartották. 

4. Heidi Klum és Seal 

 

A „Szépség és a szörnyeteg” – így is jellemezhetnénk őket. Heidi valószínűleg bármelyik férfit megszerezhette volna a világon, ám neki mégis a fantasztikus és eredeti soulénekes, Seal kellett. A pár még csak 5 éve van együtt, ám már 3 közös gyermekük született, valamint Seal örökbe fogadta a Victoria's Secret-modell előző házasságából született gyermekét is.

3. Beyoncé és Jay-Z 

                                    

2002 óta vannak együtt – ám csak 2007-ben jelentették be hivatolsan is, hogy járnak, majd egy évvel később össze is házasodtak New Yorkban. Beyoncé következő lemeze után szeretne a családalapításra koncentrálni. A pár egyébként a legjobban kereső sztárpár volt 2009-ben.

 

2.) Katy Perry és Russell Brand 

Kapcsolatukat soha nem verték nagy dobra: mindig próbálták kizárni a médiát életükből, nem sok sikerrel. Russell egyébként 9 évvel idősebb Katynél, ám az énekesnő állítása szerint sokkal érettebb a koránál. A sztárpár nemrégiben, október végén házasodott össze Indiában. A Los Angeles-i reptéren paparazzók tömkelege várta őket, hogy lekaphassák a boldog párt.

1.) Angelina Jolie és Brad Pitt 


 Hogyan is maradhatnának ki ebből a listából? Sokak szerint a legszeretereméltóbb, leggyönyörűbb pár a sztárvilágban – ezt a sok jótékonykodással és önzetlenségükkel sikerült kivívniuk. Hogy egyet említsünk: Jolie és Pitt több millióval segítette a magyarországi vöröiszap-károsultakat, mikor a színésznő nálunk forgatott. A sztárpár 2005 óta van együtt, s 6 gyermeket nevelnek: 3 örökbefogadott és 3 saját csemetét.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.