Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hallgasd a rádiókat! :)

Rádióhallgatás

 

Már Iphone, Ipad és Ipod Touch készülékeken is hallgathatók a rádiók (ingyen, külön alkalmazás telepítése nélkül)! 

Rádióhallgatás alatt egy másik böngésző-fülön vagy ablakban tovább tudunk netezni, vagy egyéb alkalmazást futtatni... 
Előfordulhat, hogy az élő adás lejátszása szaggatottá válik: ekkor vagy az aktuális rádióadást közvetítő szer-
ver lesz túlterhelt vagy számítógépünk egyéb letöltéseit kell korlátoznunk a folyamatosság érdekében. Ilyen esetben állítsuk le egy pillanatra a lejátszást, majd próbáljuk ismét elindítani.

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legnépszerűbb internetes rádiók élő online adásait. Minden böngészővel működik: FireFox (FF), Internet Explorer (IE), Chrome, Opera, stb, csak Flash lejátszó szükségeltetik. Csak kattintson kedvenc adója nevére és máris hallgathatja annak műsorát. A Class FM, a Neo FM, a Rádió 1 és a Music FM mellett számos kisebb körzeti- és webrádió hallgatása válik lehetővé egy gombnyomásra.

Rádiók

Az online rádiózás előnye, hogy nem kell tudnunk a rádiók frekvenciáit, csak azok nevére kell kattintanunk a sávváltáshoz. Nem beszélve azokról a csatornákról, amik kizárólag ezen online formában hallgathatóak, hagyományos formában nem. A közvetített hang minőségét csak az internetkapcsolat sebessége befolyásolja, nem fog a hang torzulni, recsegni és nem függ a kedvezőtlen időjárási körülményektől sem.

Nem kell továbbá a vételi lehetőségek földrajzával vagy fizikájával foglalkoznunk. Lehetünk akár egy hagyományos adótorony közvetlen közelében, vagy akár annak adókörzetén jócskán kívül. Legyünk akár külföldön a Föld egy távoli pontján, kedvenc rádiónkat mindaddig elérjük, amíg az Internetre fel tudunk csatlakozni.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.